Technologie

FileMaker

FileMaker is een krachtige tool voor het maken van database-gestuurde bedrijfsoplossingen die kunnen worden ingezet op een groot aantal verschillende platforms. Het is opmerkelijk in zijn flexibiliteit en kracht. Het maakt snelle implementatie van werkgroepoplossingen mogelijk die uw bedrijf of organisatie kunnen stroomlijnen. Gebruik FileMaker om klant- of studentengegevens te beheren, activa bij te houden, projecten en evenementen te organiseren, rapporten te maken en meer. Met deze nieuwe tools verbetert u de workflow, bespaart u tijd en geld en verhoogt u uw algehele efficiëntie.

Als dochterbedrijf van Apple wordt het FileMaker-platform gehouden aan dezelfde strenge normen als het Apple-portfolio. Het creëren van aangepaste zakelijke oplossingen die professioneel zijn ontworpen en visueel aantrekkelijk zijn, is een van de sterke punten van FileMaker. Wanneer een database er geweldig uitziet, is het aantrekkelijker om deze te gebruiken. Uw team kan eenvoudig gegevens beheren en delen, waardoor ze productiever dan ooit worden.

Mobiliteit

Communicatie tussen verschillende soorten apparaten is een belangrijk aspect van de ontwikkeling van moderne bedrijven. Dataclip biedt u daarom 2 alternatieven. Als u gebruik maakt van iPhone en/of iPads voor uw werknemers kunt U gebruik maken van FileMaker Go, een kosten effectieve oplossing voor voor een iOS omgeving en met name geschikt voor zakelijke toepassingen.

Als u geen controle heeft over de mobiele apparaten waarop u informatie beschikbaar wilt maken is een cross-platform app een geschikte oplossing. Wij ontwikkelen cross platform apps, geschikt voor zowel iOS als Android. Daarbij wordt gegevens via een koppeling uitgewisseld met FileMaker server. Perfect om gegevens te delen terwijl veldwerkers verbonden blijven met de ‘centrale hub’.

Web

FileMaker-systemen kunnen dynamische, realtime inhoud bieden aan bezoekers van uw website. Sta potentiële kopers toe om uw huidige inventaris te doorzoeken, klanten om de status van bestellingen te controleren, of klanten om te zien of er nog plaatsen beschikbaar zijn voor een evenement. Door uw publiek de mogelijkheid te geven rechtstreeks met uw online systeem te communiceren, wordt actie aangemoedigd, bespaart u tijd en worden fouten beperkt. Al deze functies zullen uw website verrijken en bezoekers gemakkelijker helpen vinden waarnaar zij op zoek zijn.

We beschikken over een team van technische experts die niet alleen bekend zijn met FileMaker, maar ook met een reeks webtechnologieën zoals PHP, HTML, CSS, XML, JavaScript en AJAX om ervoor te zorgen dat we veilige, naadloze en krachtige interfaces met FileMaker bouwen.

FileMaker heeft een volledig functionele application programming interface (API) voor toegang tot systemen met PHP, een standaardtool voor webontwikkeling. Met Custom Web Publishing kunnen we uw website ontwikkelen of aanpassen om uw gegevens geheel of gedeeltelijk veilig te publiceren naar slechts enkele externe gebruikers of het hele internet.

Publiceer bijvoorbeeld de klassenschema’s die zijn opgeslagen in uw FileMaker-database op uw website, laat uw studenten registreren en online betalen en werk uw database vervolgens bij met die nieuwe studentinformatie.

Betrouwbaar

Betrouwbaarheid is een belangrijk aandachtspunt bij de ontwikkeling van onze software. Dat begint in de eerste plaats met goed te beschrijven welke eigenschappen u verwacht van uw app. Deze eigenschappen leggen we vast door inventarisatiegesprekken te voeren met verschillende medewerkers. Nadat u de specificatie heeft goedgekeurd starten we het ontwikkelproces. Kenmerkend voor ons ontwikkelproces is dat we modulair te werk gaan. Het proces wordt opgedeeld in kleine stappen, waarbij we bij iedere stap zorgen voor adequaat testen en verificatie van de eisen. Waar mogelijk wordt u als klant in dit proces betrokken.

Systemen die modulair en simpel zijn vormen de basis voor een betrouwbare app.

Intuitief

Naast betrouwbaar moet software ook intuïtief zijn. Een heldere gebruikersinterface en intuïtieve ervaring vormen de basis voor een effectieve app. Eenvoudig werken is plezierig werken. Goed voor de werknemer, goed voor het proces, dus goed voor uw bedrijf.  Voordat wij uw software ontwikkelen, spreken wij daarom graag eerst met alle gebruikersgroepen. Dat doen we persoonlijk. Zo krijgen wij een helder beeld van uw bedrijfsprocessen. En zicht op de verschillende wensen. Wat maakt het werk eenvoudiger? Hoe maken we uw mensen gelukkiger? De inzichten die wij zo krijgen, delen wij met u, zodat we samen de ultieme software kunnen ontwikkelen.

Integreerbaar

In de meeste kleine tot middelgrote bedrijven en zelfs binnen afdelingen van grote bedrijven kan FileMaker fungeren als een digitale informatiehub of een datawarehouse. U kunt profiteren van de mogelijkheid van FileMaker om op velerlei manieren snel rapporten te maken, gegevens te bekijken, te doorzoeken en te consolideren. Door aangepaste integratie kan FileMaker informatie delen met vrijwel elk ander systeem dat bestaat. Dus in het universum van software  is FileMaker een belangrijke ster … die veel planeten rondom zich heeft draaien.