Hosting

DataClip Hosting

Met dedicated hosting wordt gegarandeerd dat uw apps op maat werken in een gecontroleerde en goed beveiligde omgeving. Met een server in ons datacentrum beschikt u over een server die uitsluitend is gereserveerd voor uw FileMaker-apps en is afgestemd op uw behoeften.

Wij zorgen voor de configuratie, het beheer, de backup en de onderhoud van uw server.

Eigen Netwerk Hosting

Veel van onze klanten geven er de voorkeur aan dat data binnenshuis blijft. Ze willen een professionele en betrouwbare oplossing voor het opzetten en beheren van hun FileMaker-server. Onze adviseurs inventariseren uw wensen en verwachtingen en bekijken samen met u wat de juiste keuze is qua apparatuur en inrichting. Vervolgens kunnen wij ook zorgen voor het beheer en onderhoud van de servers indien dat gewenst is.

FileMaker Cloud

FileMaker Cloud biedt veilige, betrouwbare toegang tot uw apps op FileMaker Pro, FileMaker Go en FileMaker WebDirect zonder administratief gedoe. FileMaker Cloud maat gebruik van Amazon Web Services (AWS) Cloud en wordt aangeboden via AWS Marketplace. Wij kunnen u helpen met de configuratie van uw server en de oplossing van eventuele problemen.